След много практики и пътешествия открих Тао практиките, които нямам търпение да споделя с вас.
Ще се научим да се заземяваме ИСТИНСКИ. Да лекуваме тялото си с енергия. Да имаме бърз и гъвкав ум и да живеем в хармония, като се научим да рециклираме емоциите си. Да, това са ТАО практиките…
Програмата
28.12 – Полет София – Тайланд
29.12 Ден в Бангкок
30.12 Полет Бангкок – Чианг Май
30.12 -05.01 – Ритрийт част- 7 дни в Чанг Май
06.01 – Полет Чианг Май – Бангкок – София
Подробна програма – съвсем скоро
Инвестиция супер ранно записване до 1 март 2024: €1111
Инвестиция ранно записване 1 март до 1 май 2024: €1222
Инвестиция 1 май до 1 юли 2024: €1333
Инвестиция след 1 юли 2024: €1444
В цената е включено следното:
*Настаняване – 8 нощувки в двойно настаняване. Възможно е и самостоятелно настаняване с допълнително заплащане.
* 2 вътрешни полета в Тайланд
*всички практики
*закуска и вечеря
*транспорт до всички наши дестинации с климатизирани коли.
*здравна и пътна застраховка
*всичките материали
В цената НЕ е включено следното:
*Самолетен билет: около €800 , София – Бангкок
*обяд
* виза за Тайланд
Добавки (не са включени в цената):
*Масажи в местно спа
*коучинг и уелнес консултации с Татяна
*лична водна сесия Watsu
Размер на групата – до 14 участници
*Възможно е удължаване на престоят ви и посещение на плажна дестинация след ритрийт частта с допълнително заплащане. Ако имате интерес може да ми пишете при записването си.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Застраховка Отмяна Пътуване
Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Това е застраховка от личен характер.
Забележки
*Допълнителните мероприятия се заплащат отделно на място в Тайланд.
*Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.
*Организаторът си запазва правото да променя цените в случай на драстично увеличение на цените в Тайланд.
*В случай на медицинско заболяване или хоспитализиране на туриста, представителя на туроператора може да съдейства на пострадалия, доколкото му позволява програмата, без да ощетява останалите туристи или да нарушава целостта на пътуването.
*Туроператорът не е страна по застрахователното събитие и не носи отговорност, ако поради неспазване на общите условия на застрахователя, на туриста му бъде отказана помощ в чужбина или изплащане на направените разходи.
*Туроператорът не дължи обезщетение и не възстановява суми на турист прекратил пътуването си поради медицински проблем или по собствено желание.
* Туроператорът не възстановява сумата от туристическото пътуване поради закъснение от страна на пътуващите.
*Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.
* Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до страните включени в програмата, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.
Препоръка: Програмата не е препоръчителна за лица с ограничена подвижност!
Йогисарт ЕООД, Номер на лиценз за туроператор: РК-01-8304 / 23.02.2023 | Номер на застрахователна полица: 13052310000096 / 24.02.2023