Ритрийт посветен на твоето тяло и душа

остров Ибиза, Испания

15 – 19 май

Още дати: 2-6 юли, 2-6 август, 2-6 октомври

5 дни / 4 нощи

for English please scroll down

Добре дошли на нашия ритрийт, посветен на вдъхновение за душата и презареждане на тялото в Ибиза! Не случайно точно през май, когато прироадата се ражда отново. Ела и се роди и ти отново.

Позволете си да приемете живота като игра, в която валутата не са парите, а енергията. Колкото повече енергия имаш, толкова повече сила имаш, а това подобрява качеството ти на живот. Живей с повече енергия и заряд. Научи се да слушаш гласът на тялото си като посредник на душата ти.

В този специален ритрийт ние ще се потопим в магията и силата, която придобиваме, когато движим тялото си и опознаваме себе си сред себеподобни на един от най-красивите и вдъхновяващи острови – Ибиза.

През този ритрийт, вие ще бъдете насърчени да влезете в дълбок контакт с вашия вътрешен глас чрез различни соматични и медитативни пракити, за да откриете пътя към пълноценно изживяване на своята истинска същност. Ще създадем безопасно пространство за споделяне и изследване. Каним ви да се отпуснете в това вълнуващото пътуване към нашата изначална същност – любов, свобода, игривост, лекота, смях, танци, присъствие в настоящия момент.

Пригответе се да се потопите в едно магично пътешествие към вашите скрити дълбини  и копнежи, на които не обръщате внимание през ежедневието си.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в Ибиза.

 

Този ритрийт е за вас, ако чувствате, че искате:

 • Да се свържете с по-дълбоките пластове на вашето същество и изначална сила чрез красиви практики
 • Да развиете осъзнатост и да получите достъп до вътрешна стабилност
 • Изследвате своите сенки, граници и желания по-вълнуващ и предизвикателен начин
 • Да се осъзнаете и освободите от условностите и страховете в живота си
 • Ще изпитате свободата, блаженството и магията на това да бъдете себе си
 • Имате нужда от трансформиращо преживяване, което дълбоко ще промени живота ви
 • Да се свържете със себеподобни
 • Да се движите, танцувате, смеете и презаредите

Ще приключенстваме и играме, за да съберем някои лични скъпоценостти чрез следните практики:
*импровизирани движения / ролеви игра / констелации
*терапевтично писане / арт терапия
*хатха йога
*практики с гласа
*работа с дъха
*самомасажни техники
*водна терапия
*ин йога
*йога нидра
*медитации

Примерна дневна ритрийт програма:
8.00-9.00 – чай, кафе, време за теб в тишина
9.00-10.30 – динамична практика – влез в тялото си
10.30 – 12.00 – брънч
12.00 – 13.00 кръг на споделяне
13.00 – 15.00 – почивка / плаж
15.00 -17.00 – следобеден групов уъркшош
17.00 – 18.00 ин йога/йога нидра/звукова баня/ филм или интеграция/масажни техники
18.00 – Залез, вечеря навън или свободно лично време
Водещи:
Татяна Матева: Здравейте, Аз съм Татяна, сертифициран уелнес коуч (към ню йоркския институт IIN @nutritionschool), сертифициран йога учител, ученик на древни Даоиски практики (Inner Alchemy, QiGong по Манкат Чиа), сертифициран преподавател по контактна импровизация танци, маркетинг и комуникации специалист  по образование и страстен организатор на трансформиращи ритрийти по цял свят. За мен е начин на живот да уча нови неща, да ги препредавам обратно на хората и пътувам и опознавам различни кулутури, за да разширя себе си. Моята история започна от Бургас, мина през университет в Дюселдорф, Германия, работа в корпоративния свят в Лондон, а след това през изследването на мъдростта на далечния изтока и ритуалите и церемониите на индианските култури на латинска америка , докато не намерих центъра, живейки обратно в Европа.
Използвам опита си, както и всичките квалификации, които имам за западни и източни практики, за да помагам на хората да разгърнат пълния си потенциал.
Ще има и други местни испански водещи.

Локацията

Ибиза, Испания – възможно най-силно енергийното и вдъхновяващо място в Европа. Ибиза е духовният и артистичен център на Европа през последните години. Изключително мощен енергиен портал. Казват, че той е остатък от потъналият континент Атлантис :).

       

Вила / Хотел или Финка

Локацията ни ще е БЯГСТВО СРЕД ПРИРОДАТА. Оазис на спокойствието за благополучие и възстановяване на връзката със себе си. Намира се в серверна Ибиза и близо до много красиви плажове. Примерни снимки. Ще изберем вилата/хотелът ни в зависимост от обема на групата.

Обобщено:

4 нощувки, 5 дни във вила, бутуков хотел или финка на о-в Ибиза, Испания.

 • Ежедневен вегетариански брънч с местни и сезонни продукти
 • Практики, медитации и водни групови терапии
 • Звукови пътешествия и специални церемонии

Инвестиция:

До 15 април – €1000

До 25 април – €1100

След 25 април – €1222

В цената е включено следното:

*Настаняване – 4 нощувки в двойно настаняване

*всички практики

*вегетариански лек брънч

*транспорт до всички наши дестинации

*здравна и пътна застраховка

*всичките материали

В цената НЕ е включено следното:

*Самолетен билет: около €150 – 200 , София – Италия или Испания – Ибиза. Ще предложим най-добрият като цена и времетраене полет, който намираме и всички записали от България  ще имат възможност, ако желаят да пътуват заедно.

*Вечерите ще са навън в разкошни ресторанти сред природата.

Добавки (не са включени в цената):

 • Масажи
 • Коучинг с Татяна
 • Лична водна терапия в термален басейн

Размер на групата  –  до 10 участници

Подробна програма ще получите 10 дни преди ритрийта.

Записването става с плащане на 60% невъзвръщаем депозит, с който ще платим вилата.

*Моля вижте по-долу опцията за застраховка отмяна пътуване. Остатъкът от сумата трябва да бъде заплатен до месец преди началото на ритрийта. Ако групата не се събере вашия депозит ще бъде върнат в пълен размер.

Контакт за записване: Татяна Матева; 087905158 може да ми пишете във вайбър или WA

или в инстаграм @yogisart

по email: yogisartlondon@gmail.com

или пък просто натиснете бутона по-долу.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Застраховка Отмяна Пътуване 

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Това е застраховка от личен характер.

Забележки

*Допълнителните мероприятия се заплащат отделно на място в Ибиза.

*Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

*Организаторът си запазва правото да променя цените в случай на драстично увеличение на цените в Испания.

*В случай на медицинско заболяване или хоспитализиране на туриста, представителя на туроператора може да съдейства на пострадалия, доколкото му позволява програмата, без да ощетява останалите туристи или да нарушава целостта на пътуването.

*Туроператорът не е страна по застрахователното събитие и не носи отговорност, ако поради неспазване на общите условия на застрахователя, на туриста му бъде отказана помощ в чужбина или изплащане на направените разходи.

*Туроператорът не дължи обезщетение и не възстановява суми на турист прекратил пътуването си поради медицински проблем или по собствено желание.

* Туроператорът не възстановява сумата от туристическото пътуване поради закъснение от страна на пътуващите.

*Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

* Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до страните включени в програмата, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.

Препоръка: Програмата не е препоръчителна за лица с ограничена подвижност!

Yogisart EOOD, Tour operator license number: РК-01-8304 / 23.02.2023Номер на застрахователна полица: 13052410000089 / 09.02.2024

————————————————————————————————–

Inspiration and recharge

A retreat dedicated to your body and soul

May 15-19 Ibiza, Spain

More dates: 2-6 July, 2-6 August, 2-6 October

5 days / 4 nights

Welcome to our retreat dedicated to inspiring the soul and recharging the body in Ibiza!

Not by chance, exactly in May, when nature is born again. Come and be born again too.

Allow yourself to see life as a game where the currency is not money, but energy. The more energy you have, the more strength you have, which improves your quality of life. Live with more energy and charge. Learn to listen to the voice of your body as a mediator of your soul.

In this special retreat we will immerse ourselves in the magic and power that we gain when we move our bodies and get to know ourselves among like minded souls on one of the most beautiful and inspiring islands – Ibiza.

During this retreat, you will be encouraged to come into deep contact with your inner voice through various somatic and meditative practices, to discover the path to fully experiencing your true nature. We will create a safe space for sharing and exploring.

We invite you to relax on this exciting journey to our original essence – love, freedom, playfulness, lightness, laughter, dancing, presence in the present moment.

Get ready to immerse yourself in a magical journey to your hidden depths and the longing that you ignore in your everyday life.

We look forward to welcoming you to Ibiza.

This retreat is for you if you feel you want to:

 • To connect with the deeper layers of your being and primal power through beautiful practices
 • Develop awareness and access inner stability
 • Explore your shadows, limits and desires in a more exciting and challenging way
 • To become aware of and free yourself from the conventions and fears in your life
 • Experience the freedom, bliss and magic of being yourself
 • Have transformative experience that will profoundly change your life
 • Connect with like-minded people
 • Move, dance, laugh and recharge

We will adventure and play to collect some personal gems through the following practices:

*improvised movements / role play / constellations
*therapeutic writing / art therapy
*hatha yoga
*voice activations
*breath work
*self-massage techniques
*water therapy
*yin yoga
*yoga nidra (yoga sleep)
*meditations

Sample daily retreat program:
8.00-9.00 – tea, coffee, me time in silence
9.00-10.30 – dynamic practice – enter your body
10.30 – 12.00 – brunch
12.00 – 13.00 sharing circle
13.00 – 15.00 – rest / beach
15.00 – 17.00 – afternoon group workshop
17.00 – 18.00 yin yoga/yoga nidra (yoga sleep)/sound bath/film or integration/massage techniques
18.00 – Sunset, dinner outside or free personal time

The Facilitators:

Tatyana Mateva: Hello, I’m Tanya, certified wellness coach (with the New York Institute IIN @nutritionschool), certified yoga teacher, student of ancient Taoist practices (Inner Alchemy, QiGong with Mankat Chia), certified contact improvisation dance teacher, marketing specialist by education and a passionate organizer of transformational retreats around the world. It’s a way of living for me to learn new things, pass them back to people and travel and explore different cultures to expand myself. My story began in Bulgaria, went through a university in Dusseldorf, Germany, working in the corporate world in London, and then through the study of the wisdom of the Far East and the rituals and ceremonies of the Indian cultures of Latin America, until I found the center, living back in Europe. I use my experience as well as all the qualifications I have in Western and Eastern practices to help people realize their full potential.

There will be other local facilitators.

The location

Ibiza, Spain – possibly the most magnetic and inspiring place one the old continent. Ibiza has been the spiritual and artistic center of Europe in the last decade or more. An extremely powerful energy portal. It is said to be a remnant of the sunken continent of Atlantis :).

Villa / Hotel or Finca

Our location will be an ESCAPE AMONG NATURE. An oasis of calm for well-being and reconnecting with yourself. Located in server Ibiza and close to many beautiful beaches. We will choose our villa/hotel depending on the size of the group.

In summary:

 • 4 nights, 5 days in a villa, boutique hotel or finca on the island of Ibiza, Spain.
 • Daily vegetarian brunch with local and seasonal products
 • Practices, meditations and water group therapies
 • Sound journeys and special ceremonies

Investment:

Until April 10 – €1000

Until April 25 – €1100

After April 25 – €1222

The price includes the following:

*Accommodation – 4 nights in double accommodation

*all practices

*vegetarian light brunch

*transportation to all our destinations

*health and travel insurance

*all materials

The price does NOT include the following:

*Air ticket: about €150 – 200, from any European capital. Sometimes if there isn’t a direct flight you can check connection options via Barcelona, Valencia, Madrid, Frankfurt or Milan.

*Evenings will be outside in gorgeous restaurants surrounded by nature.

Other extras (not included in the price):

 • Massages
 • Health coaching with Tatyana
 • Personal water therapy in a thermal pool

Group size – up to 10 participants

You will receive a detailed program 10 days before the retreat.

Registration takes place with the payment of a 60% non-refundable deposit, with which we will pay for the villa.

*Please see below for the trip cancellation insurance option. The balance must be paid up to one month before the start of the retreat. If the group does not meet your deposit will be returned in full.

Contact for registration: Tatyana Mateva; +359879051581 (you can Whatsapp me)

Write to me on Instagram @yogisart

Or email at yogisartlondon@gmail.com

Or simply press the button below. Whatever feels easiest :).

P.S. I am a registered tour operator with the Bulgarian Ministry of Tourism and have the insurance and the rights to guide people to different destinations.

Yogisart EOOD, License number for tour operator: PK-01-8304 / 23.02.2023 | Insurance policy number: 13052410000089 / 09.02.2024