Ритрийт за жени

22 – 27 септември,остров Ибиза, Испания

5 дни / 5 нощи

Добре дошли на нашия ритрийт, посветен на четирите основни архетипа на жената! В този специален ритрийт ние ще се потопим в магията и силата, която притежаваме като жени, разкривайки потенциала и изразявайки себе си през четирите изтънчени аспекта на вашия съществен женски архетип.

Започваме с архетипа на “Младата Богиня”. Тук ще изследваме вашата невинност, творческото ви начало и връзката ви с природата. Ще се насладим на упражнения за повишаване на вътрешната ви младост и усещането за радост от живота.

След това ще се насочим към архетипа на “Любовницата”. Ще разгледаме вашия силно сексуален потенциал и способността ви да привличате и задържате любовта в живота си. Чрез медитации и практики за свързване със собствената сексуалност, ще откриете как да отворите сърцето си за истинска любов и страст.

Следващият архетип, който ще проучим, е “Майката”. Тук ще се заемем с връзката ви със семейството и отговорността като грижовна фигура. Ще изследваме вашия инстинкт за грижа и нюансите на майчината любов. Чрез визуализации и диалог със собствената майка, ще се свържете със силата на тази архетипна роля и ще научите как да се грижите за себе си и околните с любов и нежност.

Накрая, ще се фокусираме върху архетипа на “Мъдрата Жена”. Ще разгледаме вашата интуиция, мъдростта ви и способността да насочвате другите. Чрез медитации и рефлекции, ще се научите да слушате вътрешния си глас и да се свържете с вашия интуитивен потенциал. Ще изследваме вашия вътрешен наставник и как да споделяте мъдростта си със света.

През този ритрийт, вие ще бъдете насърчени да влезете в дълбок контакт с вашия истински потенциал и да откриете пътя към пълноценно изживяване на женствеността си. Ще създадем безопасно пространство за споделяне и израстване, където всеки архетип ще бъде почитан и изследван. Вие сте поканени да се превърнете в истинската си себе си и да се отпуснете във вълнуващото пътуване към женската си същност.

Пригответе се да се потопите в едно магично пътешествие към дълбините на вашата женска същност. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на ритрийта “Четирите основни архетипа на жената”!

Този ритрийт е за вас, ако чувствате, че искате:

 • Да се свържете с по-дълбоките пластове на вашето същество и женска сила
 • Да развиете осъзнатост и да получите достъп до вътрешна стабилност
 • Изследвате своите сенки, граници и желания по-вълнуващ и предизвикателен начин
 • Да се освободите от условностите и страховете в женската сексуалност
 • Освободете се от травми и нездравословни спомени, като пренастроите нервната си система към любов, безопасност и принадлежност
 • Ще изпитате свободата, блаженството и магията на това да бъдете себе си и да бъдете жена
 • Имате нужда от трансформиращо преживяване, което ще промени живота ви дълбоко
 • Да се свържете със себеподобни жени
 • искате да се научите да приготвяте вкусна веган храна, която е съобразена с пътуването, в хармония с природата и сезоните. Каним ви да подхранвате тялото си и себе си с естествени, органични и местни съставки и ще ви покажем как можете да намерите най-доброто си хранене чрез простота и съвест.
 • Брънчовете ще бъдат приготвени от Анна Веганна, а вечер ще ходим навън в красиви местни ресторанти.

Локацията

Ибиза, Испания – най-горещата точка на Европа. Ибиза е духовния и артистичен център на Европа през последните години. Изключително силен енергиен портал. Казват, че той е остатък от потъналият континент Атлантис :).

Вилата

Вилата ни е БЯГСТВО СРЕД ПРИРОДАТА. Оазис на спокойствието за благополучие и възстановяване на връзката със себе си. Намира се в серверна Ибиза и близо до един от най-известните плажове в местноста – Бенирас.

 

Ритрийт пакет:

5 нощувки, 5 дни в частната резиденция на о-в Ибиза, Испания.

 • Ежедневен брънч приготвен от Анна Веганна с местни и сезонни продукти
 • Ежедневни практики, медитации и embodiment
 • Звукови пътешествия и специални церемонии
 • 30 минутна лична сесия с лайф уелнес коуч, Татяна
 • изненада

Инвестиция:

€700 за 5 нощувки в двойно настаняване със споделена баня и тоалетна. *Нямаме опция за единично настаняване.

***Една от стаите е огромна със собствена баня и тоалетна и тя ще е на цена €850, за тези 2 от вас, които искат да се поглезят.

€150 за обилен, растителен брънч, снаксове, плодове всеки ден

€300 Цената на ритрийта

Общо: €1150

В цената НЕ е включено следното:

Самолетен билет: около €150 , София – Италия или Испания – Ибиза. Ще предложим изгоден полет и всички записали се ще имат възможност, ако желаят да пътуват заедно.

Транспорт до вилата, за вечерите и за плажове: Ще наемем коли и ще сме по 4 жени във всяка кола. Ще излезе не повече от €70 на човек.

Вечерите ще са навън в разкошни ресторанти сред природата.

Приблизителни допълнителни разходи: €170

Добавки (не са включени в цената):

 • Масажи в местно спа
 • Едночасова коучинг и уелнес консултация с Татяна
 • Лична лечебна терапия за лечение на сърце и утроба с Татяна
 • Изготвяне на веган меню от Анна
 • Лична фотосесия с Анна

Размер на групата –  до 10 участници

Подробна програма ще получите 10 дни преди ритрийта.

Записването става с плащане на 60% невъзвръщаем депозит, с който ще платим вилата. *Моля вижте по-долу опцията за застраховка отмяна пътуване. Остатъкът от сумата трябва да бъде заплатен до 21 август 2023. 

Краен срок за записване – 31 август 2023 или до изчерпване на местата.

Контакт за записване: Татяна Матева; 0879051581 или @yogisart (в инстаграм).

email: yogisartlondon@gmail.com

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Застраховка Отмяна Пътуване 

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Това е застраховка от личен характер.

Забележки

*Допълнителните мероприятия се заплащат отделно на място в Ибиза.

*Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

*Организаторът си запазва правото да променя цените в случай на драстично увеличение на цените в Испания.

*В случай на медицинско заболяване или хоспитализиране на туриста, представителя на туроператора може да съдейства на пострадалия, доколкото му позволява програмата, без да ощетява останалите туристи или да нарушава целостта на пътуването.

*Туроператорът не е страна по застрахователното събитие и не носи отговорност, ако поради неспазване на общите условия на застрахователя, на туриста му бъде отказана помощ в чужбина или изплащане на направените разходи.

*Туроператорът не дължи обезщетение и не възстановява суми на турист прекратил пътуването си поради медицински проблем или по собствено желание.

* Туроператорът не възстановява сумата от туристическото пътуване поради закъснение от страна на пътуващите.

*Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

* Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до страните включени в програмата, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.

Препоръка: Програмата не е препоръчителна за лица с ограничена подвижност!

Йогисарт ЕООД, Номер на лиценз за туроператор: РК-01-8304 / 23.02.2023

Номер на застрахователна полица: 13052310000096 / 24.02.2023