Вдъхновение и презареждане

4 – 8 май ,о. Ибиза, Испания

5 дни / 4 нощи

Добре дошли на нашия ритрийт, посветен на вдъхновение и презареждане в Ибиза! Не случайно точно през май, когато прироадата се “ражда отново.

Позволете си да приемете живота като игра.

В този специален ритрийт ние ще се потопим в магията и силата, която придобиваме щом се съберем със себеподобни, разкривайки потенциала и изразявайки себе си на еднин от най-красивите и вдъхновяващи острови – Ибиза.

През този ритрийт, вие ще бъдете насърчени да влезете в дълбок контакт с вашия истински потенциал и да откриете пътя към пълноценно изживяване на своята истинска същност и път. Ще създадем безопасно пространство за споделяне и израстване, където всеки участник ще бъде почитан и изследван. Каним ви да да се отпуснете в това вълнуващото пътуване към нашата изначална същност – любов, свобода, игривост, лекота, смях, танци, присъствие в настоящия момент.

Пригответе се да се потопите в едно магично пътешествие към вашите скрити дълбини  и конежи, на които не обръщате внимание през ежедневието си.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в Ибиза.

Този ритрийт е за вас, ако чувствате, че искате:

 • Да се свържете с по-дълбоките пластове на вашето същество и изначална сила
 • Да развиете осъзнатост и да получите достъп до вътрешна стабилност
 • Изследвате своите сенки, граници и желания по-вълнуващ и предизвикателен начин
 • Да се освободите от условностите и страховете в своя живот
 • Освободите се от травми и нездравословни спомени, като пренастроите нервната си система към любов, безопасност и принадлежност
 • Ще изпитате свободата, блаженството и магията на това да бъдете себе си
 • Имате нужда от трансформиращо преживяване, което дълбоко ще промени живота ви
 • Да се свържете със себеподобни

 

Брънчовете ни ще бъдат приготвени от интегративен нутриционист, а вечер ще ходим навън в красиви местни ресторанти.

Локацията

Ибиза, Испания – възможно най-силно енергийното и вдъхновяващо място в Европа. Ибиза е духовният и артистичен център на Европа през последните години. Изключително мощен енергиен портал. Казват, че той е остатък от потъналият континент Атлантис :).

Вилата

Вилата ни е БЯГСТВО СРЕД ПРИРОДАТА. Оазис на спокойствието за благополучие и възстановяване на връзката със себе си. Намира се в серверна Ибиза и близо до много красиви плажове.

Ритрийт пакет:

4 нощувки, 5 дни в частната резиденция на о-в Ибиза, Испания.

 • Ежедневен вегетариански брънч с местни и сезонни продукти
 • Ежедневни практики, медитации и водни практики
 • Звукови пътешествия и специални церемонии
 • 30 минутна лична сесия с холистичен здравен коуч, Татяна

Инвестиция:

Ранно записване – €900 до 1 март

След 1 март – €1100

В цената е включено следното:

*Настаняване – 4 нощувки в двойно настаняване

*всички практики

*вегетариански лек брънч

*транспорт до всички наши дестинации с климатизирани коли.

*здравна и пътна застраховка

*всичките материали

В цената НЕ е включено следното:

*Самолетен билет: около €150 , София – Италия или Испания – Ибиза. Ще предложим изгоден полет и всички записали се ще имат възможност, ако желаят да пътуват заедно.

*Вечерите ще са навън в разкошни ресторанти сред природата.

*Приблизителни допълнителни разходи: €170

Добавки (не са включени в цената):

 • Масажи в местно спа
 • Едночасова коучинг и уелнес консултация с Татяна
 • Лична лечебна терапия за лечение на сърце и утроба с Татяна
 • Лична водна сесия Watsu

Размер на групата –  до 12 участници

Подробна програма ще получите 10 дни преди ритрийта.

Записването става с плащане на 60% невъзвръщаем депозит, с който ще платим вилата.

*Моля вижте по-долу опцията за застраховка отмяна пътуване. Остатъкът от сумата трябва да бъде заплатен до месец преди началото на ритрийта. Ако групата не се събере вашия депозит ще бъде върнат в пълен размер.

Контакт за записване: Татяна Матева; 0879051581 или @yogisart (в инстаграм).

email: yogisartlondon@gmail.com

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Застраховка Отмяна Пътуване 

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни. Това е застраховка от личен характер.

Забележки

*Допълнителните мероприятия се заплащат отделно на място в Ибиза.

*Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

*Организаторът си запазва правото да променя цените в случай на драстично увеличение на цените в Испания.

*В случай на медицинско заболяване или хоспитализиране на туриста, представителя на туроператора може да съдейства на пострадалия, доколкото му позволява програмата, без да ощетява останалите туристи или да нарушава целостта на пътуването.

*Туроператорът не е страна по застрахователното събитие и не носи отговорност, ако поради неспазване на общите условия на застрахователя, на туриста му бъде отказана помощ в чужбина или изплащане на направените разходи.

*Туроператорът не дължи обезщетение и не възстановява суми на турист прекратил пътуването си поради медицински проблем или по собствено желание.

* Туроператорът не възстановява сумата от туристическото пътуване поради закъснение от страна на пътуващите.

*Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

* Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до страните включени в програмата, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.

Препоръка: Програмата не е препоръчителна за лица с ограничена подвижност!

Йогисарт ЕООД, Номер на лиценз за туроператор: РК-01-8304 / 23.02.2023Номер на застрахователна полица: 13052310000096 / 24.02.2023