Разцъфти в Бали
~6 – 18 Март 2023 ~
11 дни в Бали

Мечтали ли сте да посрещнете 8ми март в страната “Яж, моли се и обичай.” Да, Бали. Парти на брега на океана или в оризовите полета с хора от цял свят? Ако сте хора с приключенски дух, настроени към здравословен начин на живот и колекционери на вълнуващи емоции тогава елате с нас , за да Ви покажем красивото Бали.

 

Това не е просто екскурзия до Бали! Причината да организирам това пътешествие е, за да продължим и задълбочим връзката към дълбините на нашата душа, откъсвайки се от ежедневието ни в България. Ще се опитам ви да ви покажа същността на Бали. Това пътешествие леко ще ни извади от зоната ни на комфорт, за да може да обновим нашата лична система от убеждения и вярвания и като се завърнем у дома да погледнем на живота с нови очи. В същото време бъдете спокойни ще бъдете изцяло обгрижени и очаровани от това, което ви предстои: пътуване, йога, походи, тихи и шумни на залез, вкусни смутита и жива храна и много много физичесно и духовно възобновяване, вдъхновение и разцвет.

Знайте, че Бали е необикновено място. Това е чиста и супер заредена земя. Ще усетите тук как енергията на мисълта е толкова силна, че лесно може да манифестираме своите желания. Очакват ни прекрасни мигове.

“Яж, медитирай се и обичай” ви очаква в Бали. Всички сте добре дошли.

Ориентировъчна програма

6 март – Среща на летище София

Отпътуване от летище София с полет на Qatar airways от терминал 2

7 март – Саламат Datang! Или Добре дошли на летището в Денпасар, Бали. Отпътуване към хотела ни в Убуд.

19.00ч Настаняване и почивка. Опция да ви заведа на прекрасно място за вечеря.

Нощувка.